New Step by Step Map For su tesisatçısı

Wiki Article

Duvardaki Su Sızıntısı Nasıl Tespit Edilir, Duvardaki su sızıntılarının çoğu hatalı yapılan tesisat borularından kaynaklanmaktadır. Duvar kısımlarında oluşan sızıntılar dış duvarda oluşan çatlaklardan da kaynaklanmaktadır yağmur yağdığı zaman duvar içerisine su almaktadır.

Su kaçağı tespitinde dikkat edilmesi gereken birçAlright nokta bulunmaktadır. Bu noktaların tamamını aşağıda yer alan listemizde sizler için derledik.

Pimaş tikanikliği hidrefor bakim tamiri dalgiç tamir bakim montaj su tesisati elektrik bobinaj hertürlü hizmetimiz vardir

Manometre değerinde düşüş olursa en küçük desibeldeki suyun dahi sesini tespit eden akustik dinleme cihazı aracılığıyla su kaçağı dinlenir. Su kaçağı ufak bir çatlaktan sızıntı şeklinde ise ve sesi duyulmuyor ise temiz su tesisatının basıncı arttırılır ve akustik dinleme cihazı ile işlem tekrarlanır. Yapılan işlemin sonunda evdeki su kaçağı kesin olarak tespit edilir.

Petek temizleme Petekleriniz yeterince ısınmıyor ve kalorifer faturalarınız yüksek geliyorsa, peteklerinizin temizlenmesi gerekiyor olabilir. Petek temizleme hizmetimiz ile peteklerinizin ısı transferini artırarak ısınma probleminizi çözüyor ve enerji tasarrufu sağlıyoruz.

Bu cihazların kullanımları su kaçak tespiti ve alanları birbirinden farklıdır. Firmamızda hizmet su kaçağı tespiti sağlayan uzman kadromuz bu cihazların nasıl kullanıldığı hakkında gerekli eğitimi alarak yeterli bilgiye sahiptirler. Bu nedenle ekiplerimiz kısa zaman içerisinde, kırmadan su kaçağının nereden geldiğini rahatlıkla tespit eder ve gereken işlemleri yapar.

Merhaba yapılan işte sorumluluk ve takip istiyorsanız titizlikte sizin için ön planda ise dimension hizmet verebilmem için sadece aramanız yeterli.

Yeraltı boru hatlarındaki kaçak ve sızıntıları tespit etmek için Technoac cihazını kullanabilirsiniz. six M derinliğe kadar boru su kaçağı tespiti hatlarındaki tüm sızıntıları görsel ve sesli olarak bildirir.

Nem Ölçer : Su kaçağının bulunduğu ortamın bağıl nem değerlerini referans alarak tespit işlemi esnasında su kaçağı tespiti propertyımcı cihaz olarak kullanmaktayız. ÇAlright gerek duyulmadıkça bu cihazı kullanmıyoruz.

3k Sıhhi Tesisat şirketimiz bünyesinde çalışan işinde uzman ekibimiz ile size en kaliteli hizmeti sağlamak için burdayız.

Kırmadan istanbul su kaçağı bulma ve tespit sorunları için sizlere seven/24 destekvermek için hazır olan sitemizi değerlendirebilir gerekli bilgileri alabilir ve kırmadan su su tesisatçısı kaçağı bulma

Su Sızıntısı İzleri: Su kaçağı olan bir yerde su sızıntısı izleri bulunabilir. Duvarlarda, zeminlerde veya tavanlarda su lekeleri veya renk değişiklikleri fark ederseniz, su kaçağı olabilir.

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Petek temizleme Petekleriniz yeterince ısınmıyor ve kalorifer faturalarınız yüksek geliyorsa, peteklerinizin temizlenmesi gerekiyor olabilir. Petek temizleme hizmetimiz ile peteklerinizin ısı transferini artırarak ısınma probleminizi çözüyor ve enerji tasarrufu sağlıyoruz.

Report this wiki page